Prihlásiť
Vitajte, Hosť
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma
Vitajte na novom fóre!
Máte skúsenosti z lesníctva, s ktorými sa chcete podeliť?
Zaujímajú Vás názory ostatných? Zapojte sa do Fóra o lese!
Všetkých tu vítame a tešíme sa na Vaše príspevky!
Nové príspevky môžu v tejto kategórii pridávať a komentovať iba registrovaní.

TÉMA: Hospodárenie v š.p.Lesy Slovenskej republiky.

Hospodárenie v š.p.Lesy Slovenskej republiky. 20.04.2020 12:19 #1

Pozdravujem,všetkých pánov inžinierov a ekonomov ,ktorí su zamestnaní v spomínanej firme a ktorí majú určite plné ruky práce, aby sa udržali na teplučkom dobre platenom mieste. Ja som len obyčajný,živoriaci a krachujúci živnostník, ktorý robieva služby, cez úžerníkov pre túto zaujímavú firmu, ktorá nás živnostníkov ( robotníkov), ktorí vytvárajú hodnoty pre tento podnik, odstavila od práce, a tisíce thp pracovníkov, myslím, že len na generálnom riaditeľstve ich je okolo 3600 ks, chodia, akože do práce, za 80% mzdu, prosím Vás vysvetlite mi niekto, ako toto môže fungovať a ako dlho ešte budeme trpieť tento debilizmus!
  • cerovsky
  • cerovsky-ov Avatar
  • Odhlásený
  • Nováčik
  • Príspevkov: 12
Posledná úprava: 12.05.2020 13:57 od cerovsky.
Príspevky môžu pridávať registrovaní a prihlásení návštevníci

Hospodárenie v š.p.Lesy Slovenskej republiky. 12.05.2020 14:04 #2

No pozrite sa, už prešiel pomaly mesiac a nikto z týchto Kvietikovcov sa nezmohol ani na jedinú vetu, krásne, asi nemajú čas títo odborníci.
  • cerovsky
  • cerovsky-ov Avatar
  • Odhlásený
  • Nováčik

Hospodárenie v š.p.Lesy Slovenskej republiky. 12.05.2020 22:28 #3

3600 je na celom Slovensku vratane robotnickych profesii.a 2 dni v tyzdni za 60% a tazba uz funguje.
  • raroh2
  • raroh2-ov Avatar
  • Odhlásený
  • Nováčik
  • Príspevkov: 6

Hospodárenie v š.p.Lesy Slovenskej republiky. 13.05.2020 10:06 #4

Ďakujem ti za odpoveď. S ťažbou je to veľmi slabé, pustili len malé množstvo, aby mali páni na výplaty, väčšina živnostníkov je naďalej doma bez príjmu, nám nikto nedá 60% za 8 dní v mesiaci, rároh myslíš, že je to dobre nastavené a nie len teraz v korona dobe, ale od začiatku kapitalizmu na Slovensku,aby na jedného robotníka čakalo možno 10 th pracovníkov, ktorí majú ako štátni zamestnanci krásne platy a kopu výhod, a to nie je všetko, ešte čakajú starci na penziu, romovia na dávky, no vysvetli mi ako má živnostník pracujúci v LH uživiť rodinu,kedy sa už konečne niekto zamyslí nad naším problémom !!!
  • cerovsky
  • cerovsky-ov Avatar
  • Odhlásený
  • Nováčik

Hospodárenie v š.p.Lesy Slovenskej republiky. 05.06.2020 08:48 #5

Konečne krásna, pozitívna správa, 37 zbojníkov odviedla NAKA a to je len malé percento s tejto družiny, kvapka v mori, ak to poctivo vyšetria, tak z 3600 TH pracovníkov tam veľa nezostane a bude prezamestnanosť vyriešená, a bez zlatých padákov, krásna správa, tam tiekli naše peniažky a nie potokom, ale búrlivou riekou, fuj, hnus, hanba, tu by určite pomohol víťazný február!!! Ešte by ma zaujímalo, prečo tam nikde nefiguruje meno G. Matečná, veď ona bola kapitánom na tejto lodi, veľa ľudí by potešilo, keby táto metla skončila v chládku....
  • cerovsky
  • cerovsky-ov Avatar
  • Odhlásený
  • Nováčik
Posledná úprava: 05.06.2020 13:12 od cerovsky.

Hospodárenie v š.p.Lesy Slovenskej republiky. 11.06.2020 09:25 #6

...chápem tvoje rozhorčenie, ale nerob si ilúzie
  • šimon
  • šimon-ov Avatar
  • Odhlásený
  • Nováčik
  • Príspevkov: 5
  • Získaných poďakovaní 1

Hospodárenie v š.p.Lesy Slovenskej republiky. 11.06.2020 13:39 #7

šimon, rozhorčený by som nemal byť len ja, ale aj ty a všetci normálne zmýšľajúci občania, ktorí žijú, poctivo pracujú a platia dane v tomto skorumpovanom štáte, kde sa pozrieš všade korupcia obrovských rozmerov, od upratovačky, až po najvrchnejšie poschodie a to už trvá ku.va pekne dlho, živnostníkovi v kalamite v lanovkovom teréne, kde ťahá ručne 60m lana a ešte 20 nadkladá naráta lesník 8,50 eura a koniec, ak chceš pracuj, ak nie choď domov, aké sú to normy ? to ako že sa určite nedá vyrátať podľa noriem, to tam perie od brucha, podľa nálady a potom sa zbojníci majú s čoho deliť, ale chcel by som tu podotknúť, že nie len robotník, ktorý odvedie ťažkú,životu nebezpečnú prácu, so svojimi prostriedkami je okrádaný, ale každý občan SR, lebo je to štátny podnik, tak asi preto by tých rozhorčených malo byť viac...
  • cerovsky
  • cerovsky-ov Avatar
  • Odhlásený
  • Nováčik
Posledná úprava: 12.06.2020 15:36 od cerovsky.

Hospodárenie v š.p.Lesy Slovenskej republiky. 14.06.2020 08:58 #8

Ďalší zbojník obvinený z obzvlášť závažného zločinu prijímania úplatku P.M. mal by dostať aj obzvlášť závažný trest, lebo tento parazit, nie len že prijímal úplatky, ale si ich na drzovku vypýtal, zákon o VO je ušitý pre takéto živly, ak viete o koho ide, napíšte prosím, ja tipujem, že je to jeden z bývalých riaditeľov na generálnom, býva v Brezne.
  • cerovsky
  • cerovsky-ov Avatar
  • Odhlásený
  • Nováčik
Moderátori: ekart

Naši partneri

Silvarium.cz DYAS.EU PEFC Slovakia Drevo burza

Fytofarm Merimex Pro Populo Poprad Slovenská lesnícka komora