Logo
Vytlačiť túto stránku

Drevárska fakulta Technickej univerzity vo Zvolene o stretnutí so zástupcami spoločnosti PRP: Možnosti spolupráce vo vede, výskume, záverečných prácach, stážach a praxi

Katedra drevárskych technológií Drevárskej fakulty Technickej univerzity vo Zvolene informuje na sociálnej sieti o tom, že na 22. apríla 2024 pripravila v prednáškovej miestnosti B6 o 10:30 hod. zaujímavé stretnutie pre študentov a zamestnancov so zástupcami spoločnosti PRP, s. r. o. Tomášovce. Zástupcovia tejto spoločnosti predstavia možnosti aktívnej spolupráce v takých oblastiach ako sú veda, výskum, záverečné práce, krátkodobé stáže, praxe a mnoho iného.

Doporučený Zdroj: Internetová stránka PRP, s.r.o. Tomášovce Zdroj: Internetová stránka PRP, s.r.o. Tomášovce

„PRP Tomášovce je popredným spracovateľom ihličnatého dreva na Slovensku s odberateľmi na troch svetových kontinentoch. V závode v Tomášovciach ročne spracuje až 700 000 m3 guľatiny. Spoločnosť vyrába základné drevárske štvorstranne opracované výrobky (dosky, strešné laty, hranoly), určené na priamu spotrebu v stavebníctve a obalovom priemysle, ako aj pre výrobu technických drevárskych výrobkov. Je nositeľom certifikátov spotrebiteľského reťazca PEFC a FSC, ktoré dokazujú zodpovedný prístup k lesnému hospodárstvu,“ uvádza Technická univerzita vo Zvolene v aktuálnom statuse.

 

Naposledy zmenené: streda, 17 apríl 2024 16:39
Prečítané: 285
(0 hlasov)
Lesmedium. All Rights Reserved.