Logo
Vytlačiť túto stránku

Zajtra začína v Brne lesnícky a poľovnícky veľtrh SILVA REGINA: Všetko pre hospodárenie v lese

Na výstavisku v Brne začína v nedeľu 7. apríla medzinárodný lesnícky a poľovnícky veľtrh SILVA REGINA, ktorý potrvá do štvrtka 11. apríla 2024. SILVA REGINA patrí medzi kľúčové stredoeurópske lesnícke a poľovnícke veľtrhy. Posledný ročník veľtrhu sa konal v roku 2022 s veľtrhom BIOMASA a stretol sa podľa organizátorov s veľkým záujmom návštevníkov aj spokojnosťou vystavovateľov.

Doporučený Zdroj: Internetová stránka SILVA REGINA Zdroj: Internetová stránka SILVA REGINA

„V lesníckej časti veľtrhu nájdu návštevníci všetko pre hospodárenie v lese, prípadne pre údržbu porastov v mestách, budú prebiehať aj praktické ukážky použitia strojov. Poľovnícka časť veľtrhu sa zameria na predaj potrieb pre poľovníctvo a pobyt v prírode.

V prevádzke bude pódium s lesníckym i poľovníckym programom, počíta sa s vystúpeniami trubačov, kynológov a sokoliarov, návštevou známych osobností z radov poľovníkov. Lesnícka časť sprievodného programu sa zameria na edukáciu vlastníkov lesov, starostov a odborných lesných hospodárov.

V roku 2024 sa SILVA REGINA bude konať súbežne s veľtrhmi TECHAGRO a BIOMASA. Komplex brnenských poľnohospodárskych a lesníckych veľtrhov konaný v párnych rokoch patrí najväčšej tuzemskej akcie svojho druhu. V rámci zvýšenia komfortu vystavovateľov aj návštevníkov bude v ročníku 2024 umožnené parkovanie priamo v areáli výstaviska,“ informujú organizátori na internete.

Zdroj: Silva Regina | BVV CZ

Prečítané: 268
(0 hlasov)
Lesmedium. All Rights Reserved.