Logo
Vytlačiť túto stránku

Vianočné a novoročné prianie: Sviatkujte s pokojom v duši. V novom roku 2024, 80. roku časopisu LES & LETOKRUHY, buďte všetci zdraví a nech sa Vám darí

LESMEDIUM, ktoré pre Vás vydáva časopis LES & LETOKRUHY, spravuje internetovú stránku LESMEDIUM.SK a stránku na sociálnej sieti LES & LETOKRUHY, Vám všetkým ďakuje za priazeň, podporu a záujem, prejavený v roku 2023 a želá Vám prežitie vianočných a novoročných sviatkov s Vašimi najbližšími v príjemnej atmosfére a s pokojom v duši.

Doporučený Vianočné a novoročné prianie: Sviatkujte s pokojom v duši. V novom roku 2024, 80. roku časopisu LES & LETOKRUHY, buďte všetci zdraví a nech sa Vám darí

Do nového roka 2024, ktorý bude pre nás všetkých výnimočný tým, že si v ňom pripomenieme 80. výročie vydávania najstaršieho odborného a jediného lesníckeho časopisu na Slovensku LES & LETOKRUHY, Vám zo srdca prajeme, aby ste boli zdraví a nech sa Vám darí.

Nech nám vďaka lesníckej odbornej práci, aktívnej ochrane a trvalo udržateľnému hospodáreniu rastú na Slovensku zdravé a zelené lesy, ktoré budú pre spoločnosť plnohodnotne plniť všetky produkčné aj mimoprodukčné funkcie.  

Naposledy zmenené: nedeľa, 17 december 2023 06:52
Prečítané: 2496
(6 hlasov)
Lesmedium. All Rights Reserved.