Logo
Vytlačiť túto stránku

Slovenská lesnícka komora a LESY SR vyhlasujú anketu o Cenu Jozefa Dekréta Matejovie za rok 2023: O lesníkoch, ktorí vnímajú svoju prácu ako poslanie

Slovenská lesnícka komora aktuálne informuje na svojej internetovej stránke o tom, že dnes bola v rámci programu otvorenia sezóny v Lesníckom skanzene vo Vydrovskej doline oficiálne vyhlásená anketa o Cenu Jozefa Dekréta Matejovie za rok 2023. 

Doporučený Predseda SLsK Igor Viszlai pri vyhlasovaní ankety o Cenu Jozefa Dekréta Matejovie 2023 Zdroj: Internetová stránka Slovenskej lesníckej komory Predseda SLsK Igor Viszlai pri vyhlasovaní ankety o Cenu Jozefa Dekréta Matejovie 2023

Podľa vyhlasovateľov súťaže, ktorými sú lesnícka stavovská organizácia a štátny podnik LESY SR, je to príležitosť, aby kolegovia, známi či priatelia napísali na Slovenskú lesnícku komoru, že poznajú lesníka, ktorému práca v lese a pre les nie je len zamestnaním, ale povolaním. Povolaním, ktorému sa venuje nie preto, že musí chodiť do práce, aby uživil svoju rodinu, ale preto, že práca mu je zároveň koníčkom a vníma ju ako poslanie.

„Som presvedčený o tom, že vo svojom okolí poznáte lesníkov, ktorí si zaslúžia, aby sa o ich práci dozvedeli aj ostatní priaznivci lesa. Preto pošlite menovitý návrh na udelenie Ceny Jozefa Dekréta Matejovie so stručným zdôvodnením nominácie na adresu Slovenskej lesníckej komory, Študentská 20, 960 01 Zvolen alebo e-mailom na slsk@slsk.sk, najneskôr do 2.6.2023.

Následne komisia zložená zo zástupcov vyhlasovateľov vyberie jedného laureáta, ktorý bude ocenený na Dni stromu 2023 v Lesníckom skanzene vo Vydrovskej doline,“ hovorí predseda Slovenskej lesníckej komory Ing. Igor Viszlai.  

Viac informácií o Cene Jozefa Dekréta Matejovie nájdete na stránke www.slsk.sk

Naposledy zmenené: pondelok, 01 máj 2023 19:22
Prečítané: 1518
(2 hlasov)
Lesmedium. All Rights Reserved.