Logo
Vytlačiť túto stránku

Fórum pre budúcnosť pôdohospodárstva v Prahe: Diskutovať budú aj lesníci, spracovatelia dreva a poľnohospodári

Forum for the Future of Agriculture – Fórum pre budúcnosť pôdohospodárstva, ktoré organizuje partnerská organizácia Sdružení vlastníků obecních a soukromých lesů v Českej republike (SVOL) -  Európska organizácia vlastníkov pôdy (ELO) v spolupráci s ďalšími organizáciami, sa uskutoční v stredu 18. mája 2022 v aule České zemědělské univerzity v Prahe. SVOL o tom informuje na svojej internetovej stránke.

Doporučený Ilustračné foto Jozef Marko Ilustračné foto Jozef Marko

Odborníci otvoria témy, ktoré je podľa vlastníkov lesov i poľnohospodárskej pôdy nutné bezodkladne riešiť. Regionálne fórum pre budúcnosť pôdohospodárstva organizuje ELO vždy v členskom štáte, ktorý bude predsedať Európskej únii. S ohľadom na nadchádzajúce české predsedníctvo EÚ sa teda Fórum pre budúcnosť pôdohospodárstva uskutoční 18. mája v Prahe.

O budúcnosti poľnohospodárstva, lesníctva a životného prostredia budú na fóre diskutovať významné osobnosti európskych inštitúcií, vedúci predstavitelia dotknutých ministerstiev členských štátov, zástupcovia akademickej sféry, mimovládnych organizácií v oblasti ochrany prírody a zástupcovia výrobnej sféry – poľnohospodárov, lesníkov a drevospracovateľov.

Link na článok, v ktorom nájdete link na podrobný program podujatia a odkaz na registráciu zdarma:

https://www.svol.cz/aktuality/forum-pro-budoucnost-zemedelstvi-mezinarodni-prestizni-akce-18-kvetna-v-praze-registrace-zdarma/

Prečítané: 899
(0 hlasov)
Lesmedium. All Rights Reserved.