Logo
Vytlačiť túto stránku

Občianske združenie Partnerstvo pre Prírodný park Krivánska Malá Fatra: Miestnym vlastníkom pôdy už nič nestojí v ceste, aby ochránili svoju zem

ÚNIA regionálnych združení vlastníkov neštátnych lesov Slovenska uverejnila na sociálnej sieti aktuálnu informáciu o partnerstve pre Prírodný park Krivánska Malá Fatra, o. z. Dnes boli zvolené orgány občianskeho združenia, oprávnené legitímne konať.

Doporučený Logo občianskeho združenia Partnerstvo pre Prírodný park Krivánska Malá Fatra Zdroj: FB stránka ÚNIE regionálnych združení vlastníkov neštátnych lesov Slovenska Logo občianskeho združenia Partnerstvo pre Prírodný park Krivánska Malá Fatra

„A tak už nič nestojí v ceste ochraňovať svoju zem miestnym vlastníkom pôdy, miestnej samospráve a všetkým, ktorým leží na srdci rodná zem, ktorú vlastnia a spravujú po generácie v Malej Fatre.

Veríme, že to pochopí regionálna samospráva Žilinského kraja, ktorá by mala v budúcnosti omnoho viac vravieť do ochrany prírody z pohľadu rozvoja územia svojho regiónu, svojich miestnych ľudí.

A bude eliminátorom pár egoistických predstaviteľov štátnej moci, ktorí sa neustále usilujú klásť súkromným vlastníkom pôdy polená pod nohy do ich vlastných hôr, neuvedomujúc si, že bez aktívnej participácie miestnych vlastníkov pôdy to nepôjde. Podporte občianske iniciatívy, ktoré si chcú ochraňovať svoj majetok,“ uvádza sa v dnešnom statuse na stránke ÚNIE.

https://privlesy.sk/iniciativa-pre-prirodny-park.../

 

Prečítané: 1573
(7 hlasov)
Lesmedium. All Rights Reserved.