Logo
Vytlačiť túto stránku

Nový predseda Dozornej rady Lesov ČR: Po prvýkrát v histórii zamestnanec

Predsedom Dozornej rady Lesov ČR bol zvolený Jaromír Kříha. Po prvýkrát v histórii podniku tak vedie tento kontrolný orgán zamestnanec. Na stránke štátneho podniku Lesy ČR o tom informuje hovorkyňa Eva Jouklová.

Doporučený Nový predseda Dozornej rady Lesov ČR Jaromír Kříha Zdroj: Internetová stránka Lesy ČR s. p. Nový predseda Dozornej rady Lesov ČR Jaromír Kříha

Osemčlenná dozorná rada jednohlasne zvolila na svojom poslednom zasadnutí nového predsedu, a to Jaromíra Kříhu, riaditeľa Závodu lesnej techniky Lesov ČR. Vystriedal Jaromíra Vašíčka, riaditeľa Ústavu pre hospodársku úpravu lesov, ktorý sa stal podpredsedom.

Lesný inžinier Jaromír Kříha je zamestnancom Lesov ČR od založenia podniku v roku 1992. V dozornej rade pôsobí už po štvrtýkrát„Vždy jsem dbal na zájem firmy, profesionalitu, odbornost, zkušenosti a lidský přístup při prosazování názorů zaměstnanců i kolegů. Mým krédem je pracovat tak, abych se mohl komukoli podívat do očí a za svoji práci se nemusel stydět. Na tom nemíním nic měnit,“ povedal.

Dozorná rada schválila poskytnutie pomoci Lesov ČR ľuďom postihnutým tornádom. Podnik zatiaľ vyplatil 34,5 milióna korún, doručil na píly 1 800 m3 guľatiny a žiadateľom 1 900 m3 palivového dreva. Eviduje 443 žiadostí o finančný dar, 48 o guľatinu a 125 o palivové drevo. Žiadosti je možné podávať do konca tohto roka.

 

 

Naposledy zmenené: streda, 24 november 2021 09:27
Prečítané: 1368
(0 hlasov)
Lesmedium. All Rights Reserved.