Logo
Vytlačiť túto stránku

Lesný robotník utrpel ťažký úraz

Lesný robotník utrpel ťažký úraz v lese v katastri obce Jasenov (okres Humenné). V hustom lesnom teréne počas manipulácie s drevom zasiahol 40-ročného muža padajúci konár. Ako informovala Zuzana Hopjaková zo spoločnosti ATE, zasahovala privolaná Vrtuľníková záchranná zdravotná služba ATE z Košíc.

Doporučený Lesný robotník utrpel ťažký úraz

Lesník utrpel vážny úraz chrbtice a hlavy, na úraz si nepamätal. Pre náročnú lokalizáciu zraneného v hustom lese pristál pilot na neďalekej lúke. Lekára k zranenému odtiaľ odviezli terénnym vozidlom. Pri jeho príchode bol zranený muž pri vedomí. Na mieste mu poskytol neodkladné zdravotné ošetrenie a pacienta zafixoval. Následne ich vrtuľník z terénu evakuoval. So zabezpečenými životnými funkciami ho záchranári transportovali a odovzdali do ďalšej starostlivosti na kliniku úrazovej chirurgie košickej nemocnice.

© 2016, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.

Prečítané: 2245
(0 hlasov)
Lesmedium. All Rights Reserved.