Lesmedium

Stimul pre spoločnosť PRP.

autor: občan SR
Je toto vôbec možné, čo dokáže schváliť táto jednofarebná vláda, akým právom si niekto dovolí napľuť do očí celej Slovenskej verejnosti, PRP je firma. ktorá dlži šl. SR miliony euro za drevnú hmotu, a teraz to máme zase zaplatiť mi občania? to snáď nie je pravda, že PRP vytvorí 50 pracovných miest, na ktoré požaduje príspevok v hodnote 300 000 euro na jedno miesto, ďalej úľavy na dani z príjmu v hod. 574 120 euro,a ďalšie nezmyselné miliony, že vraj na nákup dlhodobého majetku. a najväčší podraz pre malých, a stredných spracovateľov dreva je, že im chcú znížiť dodávky drevnej hmoty,lebo PRP chce záruku na viac ako mil. m3 guľatiny, a to je pre mnohé regionálne píly likvidačné, budú prepúšťať, adhaduje sa okolo 400 ľudí, ktorí pôjdu na ulicu, tak teraz nech mi to niekto vysvetlí, či je to normálne, aby sa dotovalo 50 prac. miest ťažkými eurámi, alebo nechať vytvorených, zabehnutých 400 prac. miest v regionoch s vysokou nezamestnanosťou, pokračovať ďalej, a bez akýchkoľvek investícií, veď tu zdravý rozum ostáva stáť,to sa nedá nijako pochopiť. dokedy to ideme trpieť, toto nezmyselné šafárenie so štátnymi peniazmi, veď toto je výsmech celému národu ,čo už robí táto bolševická vláda odborníkov !!!
sekcia: Archívne fórum, 1.11 2015 11:48
autor: neznámy
Boľševici by to nedopustili toto su kapitalisticky nenažrany bývalý boľševici:)
2.11 2015 6:54
autor: neznámy
Tento štát jednoznačne ovládajú gorily,a od tých sa nedá čakať absolútne nič, ale naozaj nič rozumné, gorila rozum nemá,len nesmiernu silu.
2.11 2015 11:41
autor: neznámy
Ano silu na peniaze toto je vysmech tejto spolcnosti ze PRP dlhuje SL miliony za drevnu hmotu a este ich stat ide podporovat z nasich spolocnych penazi ja ked budem dlzny 1 euro hned mam na krku exekutora a tu nic vsetko je v najlepsom poriadku hnus ale slovac sme jebnuty narod inde by uz boli ludia v uliciach a hnali gorily zasrtymi metlami
2.11 2015 12:45
autor: neznámy
Si idu zas kupovat auta a chdit po Bahrajne po dovolenkach hanba tejto socialnej vlade
2.11 2015 17:23
autor: neznámy
Všetkým zahraničným firmám okrem jednej, schválila naša, slovenská vláda, dotáciu 21 000 euro na jedného zamestnanca, čo na toto poviete ? Keď si založí živnosť občan SR, okamžite platí na všetky strany, ak nie tak ho zožerú exekútori ,nikto ti nič nedá, a pozri ako si tu krásne žijú svetári, za naše peniaze, dostane na slovenského mukla 21 000, a potom mu vypláca minimálnu mzdu,veď tí ľudia mu nemusia vyprodukovať ani cent, aj tak zbohatne, stačí ich zamestnať, a brať na nich dotáciu, ako na družstve na dobytok, kráááásne, je najvyšší čas na prevrat, na toto sa už nedá ďalej nečinne pozerať.
3.11 2015 11:33
autor: neznámy
Treba tuto haved vyhnat ako v 89 vyhnali oni komunistou ale teraz nam nepomozu komedianti ako vtedy lebo oni sa traz maju dobre oni sa celebrity a my sme zobrac hociaka posledna kurva je celebrita ale v hlave nasrate tu nepomoze nic len sa postvit tejto skorumpovanej bande zapamatajte si raz budete plakat ale bude neskoro fuj chce sa mi zas grcat
3.11 2015 16:46
autor: neznámy
musite si uvedomit, že vé vláde a v parlamente máme samých advokatov a tý hrabu iba pre seba a oni aj navrhujú a schvaľujú zákony, už je jedno kto tam bude stále je to nejaký pomrdaný advokát.
15.11 2015 22:12