Lesmedium

Info pre ŠL TANAP-u a Lesy SR, š.p.

autor: občan SR
V prípade trestných oznámení na občanov SR pána Jána Mičovského a Zsolta Simona zo strany Lesov SR, š.p. = občan SR Ctibor Határ a ŠL TANAP-u = občan SR Peter Líška za poškodzovanie dobrého mena týchto inštitúcií (= Slovenskej republiky = všetkých občanov štátu) je potrebné, aby v podaní zakomponovali (doplnili) aj článok 20, ods. 3 Ústavy SR z dôvodu, že tieto inštitúcie sú stále vo vlastníctve všetkých občanov SR. Aby sa vyvrátili akékoľvek pochybnosti o dobrom mene Slovenskej republiky (Lesy SR, š.p., ŠL TANAP-u) je potrebné, aby občan Ctibor Határ a občan Peter Líška verejne a z vlastnej vôle trvali na komplexnom a verejnom audite organizácií, na čele ktorých nás všetkých zastupujú. Tým sa zachová dobré meno nielen ich samotných, ale aj predmetných organizácií a všetkým nám podrobne dokážu, že je tam všetko v poriadku. Predmetom auditu bude samozrejme aj analýza, koľko majetku získali tieto organizácie pre štát a o koľko majetku štátu (nás všetkých) sme prišli. V prípade Lesov SR, š.p. občan Ctibor Határ podá verejné záväzné prehlásenie, že dominujúci dodávateľský spôsob v tomto podniku je a vždy bol v súlade so zákonom o štátnom podniku a Zakladacou listinou a že v Lesoch SR, š.p. sa nemusia vykonávať hlavne činnosti vlastnými zamestnancami. Občan SR Vlastimil Rezek sa vzdá akéhokoľvek verejného (nezáväzného) vyjadrenia z dôvodu, lebo nie je štatutárom a jeho vyjadrenia sú verejne i neverejne bezpredmetné. Lesu zdar a zachovať dobré meno lesníctvu!
sekcia: Archívne fórum, 10.12 2014 12:26
autor: neznámy
Veru pravda ale je to len a len politika. Nuz co pravny stat
10.12 2014 14:09
autor: neznámy
Problematika v štátnych lesoch je triviálna. Jej predstavitelia si urobili z majetku štátu, zákonov a predpisov súkromný holubník. Nebolo by od veci, keby rezort pôdohospodárstva a organizácie štátnych lesov zverejňovali všetky podania a návrhy, ktoré sa týkajú lesného majetku štátu a všetky záležitosti, ktoré sa týkajú záujmov štátu v súvislosti s týmito organizáciami - i spätne 10 rokov (rešpektovanie/nerešpektovanie zákonov, predpisov, plnenie si povinností, a pod.). Tam by verejnosť videla, kto v skutku poškodzuje dobré meno štátnych lesov.
10.12 2014 16:48
autor: neznámy
myslíš že sa s tím dá niečo robiť? a čo spolužiak na GP,ved nikto nebude kontrolovať sám seba,a ešte aby niečo našiel proti sebe,a nakoniec sa dal ešte zavrieť,to je nemožné za žiadnej vlády,a vonkoncom nie v tejto diktatúre,ved jahnátek poslal kontrolu,a vidíš na čo prišli,podať trestné,to sú výsledky smeráckych kontrol,ale urobiť normálny zákon,ktorý by neumožňoval tieto zverstvá ktoré sa páchajú na spoločnom majetku,to je nemožné,25 rokov si robia, a upravujúzákony podľa ich vlastnej potreby len a len pre seba,fuj hnus niečo nepredstavitelné v slušnej spoločnosti,tu nepomôže zase iba verejnosť,a všetko od základu vymeniť,ale koho tam dať aby bol spravodlivý,slovenský ľud by určite povstal proti červeným,ale nemá náhradu,ktorá by bola zárukou,že to zase nebude to isté,alebo ešte horšie,už veľa krát sa ľudia popálili,po každých voľbách je to len horšie a horšie,a vládnutie jednej strany je najhoršie čo môže spoločnosť zažiť,tak je to milý občan,kontrolny úrad by musela ovládať niektorá opozičná strana aj na prokuratúre by nemohol sedieť spolužiak,potom by to mohlo fungovať,asi by sa pozabíjali medzi sebou,a dalšia vec,ja som živnostník v lesnom hospodárstve,a teraz by niektorý pánikovia potrebovali pomoc od nás chudobných,čo by sa dalo ľahko zorganizovať,ale prečo,začo, ked treba nám pomoc,každý z vysoka serie na nás,okrádajú nás užerníci a kompetentný s tým súhlasia a vo veľa prípadoch sa delia o nazbíjané peniažky, určite viem o čom hovorím,ked ich mi žiadame o pomoc ukážu nám drvere,a že treba zachovať dobré meno lesníctvu,lesníctvo už stratilo dobré meno v 89-tom,ked do neho vstúpila politika,za účelom zbedačovania poctivého robotníka a rozkradnutia spoločného majetku,tak sprosté zákony ako je aj zákon o verejnom obstarávaní nemá obdoby na planéte,fuj hanba štátu a celým posratým lesom!!!
11.12 2014 8:22
autor: neznámy
Zaujímavé sú kontroly z GR a ministerstva, keď ide o nerešpektovanie zákonov a neplnenie si povinností predstaviteľov štátnych lesov, ktoré sú na úrovni nepriestrelnosti. Odignorujú to a nemajú najmenší problém pod hlavičkou ministerstva nerešpektovať ministerstvo, alebo pod hlavičkou organizácie štátnych lesov natvrdo nerešpektovať a nedodržiavať predpisy tejto organizácie. Kontrola prebehne systémom o nás bez nás tak, že si idú vyhodiť z kopýtka na chatu a zhodnú sa pri fľaši, že sa im len a len neoprávnene ubližuje. V prípade trestných oznámení na Mičovského a Simona je zaujímavý dlhodobý vzťah Simon vs Líška, alebo fakt, že ak niekto dlhodobo, aj napriek všeličomu v Lesoch SR, š.p., konal niečo v prospech dobrého mena Lesov SR, š.p., tak je to práve Mičovský. Nehovoriac o tom, že obaja majú poslaneckú imunitu a niekto si tu robí zo Slovenskej republiky demokraticko-právny trhací kalendár. Niekto v tejto veci by sa mal verejne ospravedlniť, odísť natrvalo zo štátnych lesov a nepoškodzovať dobré meno SR a nerobiť z lesníckej uniformy zelený prezervatív.
11.12 2014 8:44
autor: neznámy
Ešte jedna vec. Štátne lesy TANAP-u sú príspevkovou organizáciou. Táto organizácie nebola založená za účelom podnikania, ale za účelom riadnej starostlivosti o príslušné územie TANAP-u. Táto organizácie je dnes mimo funkcie svojho pôvodného vzniku a nezabezpečuje riadne to, na čo bola vytvorená.
11.12 2014 8:50
autor: neznámy
fsdfsdf
11.12 2014 13:19
autor: neznámy
tip na čítanie: crz.gov.sk. objednávateľ : Lesy

P.S. hľadajte pri zmluvách aj rozpisy prác a materiálu
11.12 2014 18:52
autor: neznámy
teraz sa ukazalo hospodarenie tanapu pri predaji dreva cez vo.
16.1 2015 18:25
autor: neznámy
ja som si 45 rokov ničil zdravie pre túto zberbu? to stačilo,nepohnem ani prstom,za tie roky mám nárok aj na PN
17.1 2015 1:20
autor: neznámy
Šťastne Lesy=Zlodejstvo na každom kroku
14.2 2015 0:48