Lesmedium

Fórum o lesy "kedysi"

autor: Kvatek Hanák
Fórum o lese "kedysi" : bolo živé,plné príspevkov a odpovedí,niekedy trochu tvrdých ... .. . Česť jeho pamiatke!

Prevádzkovateľovi sa asi nedalo inakšie... .. .?

sekcia: Archívne fórum, 2.3 2013 13:05
autor: admin
Pohnútky som už viackrát vysvetľoval. Veľa príspevkov ešte neodzrkadľuje množstvo diskutujúcich a širšie názorové spektrum, keď sa každý môže podpísať ako chce, aj pod každú otázku či reakciu inak, či zámerne rovnako ako autor iného príspevku. Ťažko povedať, či pred tým diskutovalo viac ľudí, alebo viac menej tí istí pod rôznymi menami a s horlivosťou anonymov bez zodpovednosti za svoje slová.
Nebránim sa v zásade návratu k voľnej diskusii, ale je to aj riziko pre prevádzkovateľa najmä s ohľadom na priestor na ohováranie a urážky osobnosti zo strany anonymov. Nie je to už na internete ani štandard. Skutočne jednoduchá registracia nemôže byť prekážkou v plodnej diskusii. Práve naopak.
4.3 2013 9:40
autor: "lesník"
Hominis mens discendo alitur et cogitando. Iniurias ferendo maiorem laudem quam ulciscendo mereberis. Praeterita mutare non possumus. Qui tacet, consentire videtur. Quid futurum sit, ignoramus. Finis.
4.3 2013 23:14
autor: Kvatek Hanák
Pre "admina":
Nedá sa pracovať s kódexom prispievateľa?
Takto je to samozrejme pohodlnejšie,ale na tom,aby boli Vaše stránky živé,by malo záležať predsa Vám.
5.3 2013 7:33
autor: admin
Na základe prejaveného záujmu nevylučujem, že pokusne otvorime fórum bez potreby prihlasovania sa a uvidíme, čo to urobí. Držme si palce.
5.3 2013 13:38
autor: "lesník"
Nebolo by od veci, keby v rámci stránky lesmedium sa mohol vytvoriť i blog pre prispievateľov, ktorí chcú prispievať o lese na tejto stránke. Bez anonymity, tak ako to majú na iných stránkach, s kódexom pre diskutérov, po odsúhlasení a schválení blogu administrátorom. Mohol by sa tu vytvoriť práve i priestor pre názory a príspevky lesníkov - profesionálov, ktorým sa mediálne veľa priestoru nedáva.
5.3 2013 15:33
autor: admin
Tak, práve spúšťame otvorenú diskusiu, do ktorej sa možno zapojiť po prihlásení, aj bez prihlásenia.
6.3 2013 8:22
autor: neznámy
Teraz chvíľu potrvá,kým sa fórum oživí.
6.3 2013 18:12
autor: neznámy
Podporujem myšlienky autorov Kvatek Hanáka a "lesníka". .Zásadne odmietam anonymitu v diskúsii !
14.3 2013 10:15