Logo
Vytlačiť túto stránku

Verejné vypočutie kandidátov na riaditeľov troch správ veľkoplošných chránených území: Museli predložiť aj stratégiu rozvoja spolupráce s relevantnými subjektmi v regióne

V utorok 16. februára 2021 sa uskutočnia výberové konania a následne verejné vypočutia kandidátov na riaditeľov správ Chránených krajinných oblastí Záhorie a Kysuce a Národného parku Slovenský kras. Záujemcovia o tieto pozície museli výberovej komisii okrem iného predložiť aj vypracovanú koncepciu riadenia a rozvoja daného územia, ktorého súčasťou mala byť i stratégia rozvoja spolupráce národného parku alebo chránenej krajinnej oblasti s relevantnými subjektmi v regióne. Pôjde o prezentovanie koncepcií a motivácie uchádzačov, ktorí postúpia do druhej časti. Štátna ochrana prírody SR o tom informuje na svojej internetovej stránke.

Doporučený Ilustračné foto Jozef Marko Ilustračné foto Jozef Marko

„Z dôvodu nepriaznivej pandemickej situácie bude verejné vypočutie iba online formou. Počas online prenosu cez facebookový profil Štátnej ochrany prírody SR, bude môcť položiť kandidátom otázky i verejnosť. Prinášame vám harmonogram verejných vypočutí a dokumenty uchádzačov,“ píše sa na stránke ŠOP SR.

Online verejné vypočutie kandidátov na pozíciu riaditeľ Správy NP Slovenský kras: 16. 2. 2021, 13:30 hod. – prezentovanie koncepcie a motivácie uchádzača v prípade jeho postupu do 2. časti výberového konania. Uchádzači: Ing. Ján Kilík: životopis a koncepcia, informácia o spracovaní osobných údajov

Online verejné vypočutie kandidátov na pozície riaditeľov Správ CHKO Kysuce a CHKO Záhorie: 16. 2. 2021, 14:30 hod. - prezentovanie koncepcie a motivácie uchádzačov v prípade ich postupu do 2. časti výberového konania. Uchádzači:

Ing. Ján Korňan: životopis a koncepcia, informácia o spracovaní osobných údajov 

Ing. Tomáš Olšovský, PhD.: životopis a koncepcia, informácie o spracovaní osobných údajov

 

Prečítané: 1372
(0 hlasov)
Lesmedium. All Rights Reserved.