Prihlásiť
Vitajte, Hosť
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma
Vitajte na novom fóre!
Máte skúsenosti z lesníctva, s ktorými sa chcete podeliť?
Zaujímajú Vás názory ostatných? Zapojte sa do Fóra o lese!
Všetkých tu vítame a tešíme sa na Vaše príspevky!
Nové príspevky môžu v tejto kategórii pridávať a komentovať iba registrovaní.

TÉMA: Okresný úrad Námestovo odbor pozemkový a lesný opúšťa jeden z jeho pracovníkov

Okresný úrad Námestovo odbor pozemkový a lesný opúšťa jeden z jeho pracovníkov 02.02.2017 18:25 #1

Veľa ľudí v okrese Tvrdošín a Námestovo si povie konečne. Ing. P.T: odchádza z pozemkového a lesného úradu v Námestove. Zrejme radšej na vlastnú žiadosť , aby nemusel úrad opustiť s policajnou eskortou . Každému normálnemu človeku pri tejto správe skrne myšlienka : čo sa to deje ? Ale treba si spomenúť na jedno slovenské príslovie : žiaden strom nerastie do neba. Tento úradník narobil svojím nadutým správaním , aroganciou spojenou s uprednostňovaním svojich kamarátov veľmi veľa zla. Pre Ing. P.T. neplatil zákon . On si vytvoril svoj a ten potom aplikoval a vytvoril si skupinku svojich prívržencoov , ktorí mohli robiť všetko. Čo bude robiť taký predseda družstva P.H. z Nižnej, nástrojár M.L. z Podbiela, predseda OPK M.P. Z Bieleho Potoka, starosta z Habovky, a veľa jeho úlisných kamarátov , keď im z úradu odišiel ten , čo roky zakrýval ich pochybenia? Ten ktorý zastrašoval a šikanoval tých , ktorí dokázali poukázať na nezákonnosť konania jeho kamarátov sa vzdal . Ale nemá to súvis s viacerými policajnými vyšetrovaniami, ktoré sú vedené proti Ing. P.T. ? Myslí si Ing. P.T. že sa týmto zachráni ? A nielen on je namočený vo viacerých kauzách spojených s poľovníctvom a lesníctvom na Hornej Orave. Aj jeho prísediaci kamarát Ing. J.L. urobil na Orave veľa zla. Keby ste sa na Orave spýtali na lesníka menom Dušan G. nechceli by ste počuť , čo Vám ľudia o ňom povedia. A veľa ľudí vie, že sa Dušan G. je v blízkom príbuzenskom vzťahu s Ing. J.L. A títo dva to parádne využívajú. Dušan G. vypiľuje stromy na súkromých pozemkoch a získava za to obrovský finančný prospech. A Ing. J.L. to zastrešuje. Jeden kryje druhému chrbát. Len sa pozrite do Podbiela , čo tam táto dvojica narobila v priehu pár rokov. Hlavne keď ide o peniaze , ani on nepozná mieru. Zrejme aj on chodí poľovať do Podbiela. A tiež si myslí , že nad neho niet. Ale príde rad na všetkých nepoctivých, ktorí si myslia že ich štátna služba je nekonečná.
  • Anonym
  • Anonym-ov Avatar
Príspevky môžu pridávať registrovaní a prihlásení návštevníci

Okresný úrad Námestovo odbor pozemkový a lesný opúšťa jeden z jeho pracovníkov 06.02.2017 19:11 #2

Ťažko súdiť ako to s Ing. P.T. v skutočnosti je. Ale veru kto chce kam pomožme mu tam . A čo bude robiť Ing. J.L. ? Možno v blízkej dobe to čo Ing. P.T.. Už sa niektoré veci riešia aj na kompetentných štátnych úradoch a koná aj prokuratúra a polícia. Ale nepredbiehajme, nechajme konať orgány činné v trestnom konaní. Ale to čo napáchali týto páni v Podbieli to je štrašné. Ale nepredbiehajme.
  • asdf
  • asdf-ov Avatar
Príspevky môžu pridávať registrovaní a prihlásení návštevníci

Okresný úrad Námestovo odbor pozemkový a lesný opúšťa jeden z jeho pracovníkov 10.02.2017 18:25 #3

Ono je to celkom jasne. Dušan G. je krycia firma pana L. Uradníci predsa nemozu zo zákona podnikať. Tak podnika niekto z rodiny . Asi spolu s uradnikom. Chces mat pokoj od uradu daj robotu. Dusan G, to tak normalne po urbaroch rozprava. Ak sa s panom G nedohodnete nastupi pan L. Ak sa dohodnete cosi ide niekde pod Pilsko a zvysok Dušanovi. Ale ak nebudes posluchat pride trest. Uz su verejne zname aj taxy kolko co stoji. Staci mala pozornosť a vymenia sa doklady, stratia sa tlaciva , podpisu sa uplne nezmysly. A staci že sa ich niekto zlakne a sú na koni. Čoho sa musel tak zľaknuť P.T. keď tak zdubkal z uradu ? To si už aj vrabce čvirikajú čo všetko mal udajne za to dostať. A pan L ? To je na Orave tak , neplatiš nemáš. A ak zaplatiš dostaneš všetko.
  • pilot
  • pilot-ov Avatar
Príspevky môžu pridávať registrovaní a prihlásení návštevníci

Okresný úrad Námestovo odbor pozemkový a lesný opúšťa jeden z jeho pracovníkov 16.02.2017 19:20 #4

to by ste sa divili je to este horsie. To je tak. Kde je pan L. tam sa davajú pokuty . Idete si na svoju parcelu po drevo a oni vas spokutuju že preco si rubete suchare , že treba bnejaky dielec. Chore ale dajú vám pokutu 300 eur. Ale ked sa s nimi dohodnete tak nie . Kde je pan L. z uradu je drevo kde je drevo je aj jeho pribuzny pan G. Aj ked su uradnici janckulikove kone, donekonecna to takto fungovať nemoze. ludia sa budu buriť. A kde je janckuli je aj jeho drevotien pan K. z krušetnice. A kde je pan k . tam je pan G. a apn L. z uradu . A samozrejme koruny z dreva. Ale nie pre valstnika ale pre nich. co sa deje aky teror rozputali v jednej dednine medzi lokcou akrušetnicou je hrozne. co musia ludia este urobiť aby sa zbavili takychto pijavic na uradse. ked si nemozem na svojom zobrat suchare tak je to chore, ale ked ich predam panovi K. alebo G tak nedostanem z uradu od pana L. pokutu. Ak ich nepredam urenym panom pokuta 300 eur.
  • svagt
  • svagt-ov Avatar
Príspevky môžu pridávať registrovaní a prihlásení návštevníci

Okresný úrad Námestovo odbor pozemkový a lesný opúšťa jeden z jeho pracovníkov 17.02.2017 21:17 #5

Drzime vam palce u nas v RS pan Machyniak uz dvakrat obvineny a dufame ze coskoro aj odsudeny bojujte.
  • ooo
  • ooo-ov Avatar
Príspevky môžu pridávať registrovaní a prihlásení návštevníci

Okresný úrad Námestovo odbor pozemkový a lesný opúšťa jeden z jeho pracovníkov 22.02.2017 07:15 #6

p. Tisoň bol len posluhovač osôb kt. spomína (anonym). Zákony a povinnosti LÚ sa dodržiavali len keď neodporovali spomínaním osobám ! Na Orave nebude nikdy poľovníctvo fungovať tak ako má, pokiaľ na miestach kt. majú riadiť danú oblasť budú ľudia kt. fungujú ešte na princípoch "ľudového poľovníctva" - to sa týka aj OPK ...
  • PH
  • PH-ov Avatar
Príspevky môžu pridávať registrovaní a prihlásení návštevníci

Okresný úrad Námestovo odbor pozemkový a lesný opúšťa jeden z jeho pracovníkov 22.02.2017 11:51 #7

Chlapi ja mam fetiš na mena.Poprosim cele mena vsetkych spominanych Panov.A mozete tu napisat detajlnejsie co sa vlastne stalo v tom Podbieli?Teda ak to je mozne.
  • Jano
  • Jano-ov Avatar
Príspevky môžu pridávať registrovaní a prihlásení návštevníci

Okresný úrad Námestovo odbor pozemkový a lesný opúšťa jeden z jeho pracovníkov 23.02.2017 19:02 #8

Podbiel je dlhý príbeh svojvôle úradníkov, kedy zaevidovali zmluvu, ktorá nemala zákonné náležitosti a tolerujú zlý stav v revíri.
Viac na senkova.webnode.sk
  • PS
  • PS-ov Avatar
Príspevky môžu pridávať registrovaní a prihlásení návštevníci

Okresný úrad Námestovo odbor pozemkový a lesný opúšťa jeden z jeho pracovníkov 24.02.2017 06:06 #9

Nielen Podbiel je smutným príbehom arogancie a nezákonnosti. Stav lesov na Orave množstvo kalamity, zakazovanie ťažieb sukromným vlastníkom, čierne stavby na lesných pozemkoch , nedodržiavanie predpisov to je Okresný úrad Námestovo. O postupovaní úradníkov pri pozemkových úpravách ani nehovorím. A ani o rodinných vezbách na jednotlivé firmy v lesníctve a o poľovačkách v niektorých revíroch
  • asd
  • asd-ov Avatar
Príspevky môžu pridávať registrovaní a prihlásení návštevníci

Okresný úrad Námestovo odbor pozemkový a lesný opúšťa jeden z jeho pracovníkov 24.02.2017 08:48 #10

O registrácii zmlúv , ktoré boli zaregistrované v rozpore so zákonom sa tu už diskutovalo v roku 2014.
Ani však po upozorneniach OÚ v tomto prípade NITRa, vo veci nezistil žiadne závažné porušenie., hoci je dokázateľné. .
Aj tento úrad v minulosti mnohokrát pochybil. U nás to bolo tiež divoké. K čomu slúžili poz. úrady, neskôr OLÚ, len k tomu, aby boli vytvorené pracovné miesta?
Nezákonné výruby, vinník neznámy, ak tým vinníkom je vplyvná spoločnosť, alebo osoba.
  • b
  • b-ov Avatar
Príspevky môžu pridávať registrovaní a prihlásení návštevníci

Okresný úrad Námestovo odbor pozemkový a lesný opúšťa jeden z jeho pracovníkov 09.03.2017 00:58 #11

Najvacsia pliaga v Podbieli je judr a jeho lokaji.samozrejme v skrytej identite(polnopradcovia Podbiel+ ekospioni,pravna poradna,pravna pomoc, pravna rada nie je zrada a podobne zezmysly ).uz dali podnet asi vsade ..avsak vsade ich uz maju plne zuby a otacaju ich ako palaciny na panvici(uradoch sudoch komorach prokuraturach )..a co sa tyka polovania ich revirom je internet... :) ..v konecnom dosledku si to ale rad precitam a z chuti sa zamejem...nech maju aspon aku taku sledovanost
  • cistic
  • cistic-ov Avatar
  • Odhlásený
  • Nováčik
  • Príspevkov: 1
  • Karma: 0
Príspevky môžu pridávať registrovaní a prihlásení návštevníci

Okresný úrad Námestovo odbor pozemkový a lesný opúšťa jeden z jeho pracovníkov 11.03.2017 13:28 #12

Podbiel to je rarita aj v inom

na stanici
FOFO - furt opití furt ožratí,
CPO - cely Podbiel opitý,
a VOŠ - večne ožratý šákul
žijeme len raz
  • Podbieeeeel
  • Podbieeeeel-ov Avatar
Príspevky môžu pridávať registrovaní a prihlásení návštevníci
Moderátori: ekart

Naši partneri

Silvarium.cz DYAS.EU PEFC Slovakia Drevo burza

Fytofarm Merimex Pro Populo Poprad Slovenská lesnícka komora