Lesmedium

UŽERNICKE MILIONY

autor: neznámy
Je tu možnosť vidieť finančné ukazovatele ôsmim firmám, za rok 2014 majú tržby a teraz si to pozorne prečítajte, 46 480 179 euro a keby sme zrátali všetky firmy, a ešte rok 2015 bude pre nich určite plodnejší, bola kalamita,tak to by bola sumička, väčšie zisky idú do ich kasy ako do štátnej a to sú všetko peniaze nazbíjané s chudoby, ak by to takto pokračovalo ďalej, tak po novom roku by sme platili my im, za to že môžeme vôbec v lese robiť a že vraj dýchať čerstvý vzduch, ale najviac ma znepokojuje na tom, že to nevidí táto spravodlivá vláda, veď to sa nedá inak pomenovať, len zlodejstvo, ktoré nemá obdoby na tejto planéte, zlegalizované okrádanie pracujúceho človeka a aj štátnej, spoločnej pokladnice, do kedy bude táto neznesiteľná situácia ešte trvať ????????
sekcia: Archívne fórum, 29.11 2015 8:32
autor: neznámy
viete prečo včely znášajú med, lebo majú kráľovnú, keby im vládol smer, tiež by mali hovno !!!
29.11 2015 11:19
autor: neznámy
Dnes som čítala článok v PRAVDE,Sme krajina mimoňov.Autorka je spisovateľka, prekladateľka a literárna vedkyňa..
Citujem: Zdá sa, že slabý ľud, /hoci je dávno vnímaný predovšetkým socíálne/,vlastne ani netúži aby mal rozhodovacie práva,aké mu prináležia,aby bol , ako sa v demokracii patrí, náležite povznesený.
Náš ľud nemá pre istotu žiadne práva/okrem volebných / a hlavne nemá žiadnu ekonomiku..-koniec citátu......atď.
Zostali sme ľahostajní, nevšímaví , skratka mimo všetkého . Veď nakoniec to čítate aj tu na tejto stránke, ako sa správajú vlastníci spoločných lesov.
Je im jedno, kto a ako za nich rozhoduje.
Nie je to inak ani smerom k vládnutiu našej politickej garnitúry.
Prečo vynakladať svoju energiu na niečo, čo už vopred je prehraté?
To platí pre všetky vlády, a nielen pre SMER-SD
Písala som tu o podvode v našich Pozemkových spoločenstvách.
To je dôsledok ešte z čias p. predsedu vlády Mečiara, , neskôr p. Dzurindu a terajšia vláda len pokračovala v ich šlapajách.
.
29.11 2015 13:49
autor: neznámy
to je nie pokračovanie v ich šľapajách, ale v ich špine, fico vždy vykrikoval mečiarovi, dzurindovi, ako všetko zle robia, ako by to on dobre robil, no a pozrime sa, ešte sa tak zle nežilo robotníkovi na slovensku, ako teraz, a zbytočne sa ľudia sťažujú, absolútne ich to nezaujíma, oni tvrdia že sa máme dobre a tým to končí, a vypadá to tak, že ďalšie štyri roky nás zase bude drviť smer-sd, to znamená, že nás nečaká žiadna zmena k lepšiemu, len horšie a horšie, ako dlho vydrží poctivý slovenský robotný národ toto nezmyselné zotročovanie, kedy sa dožijeme spravodlivosti, či to naozaj vyrieši len vojna? 25 rokov je strašne dlhá doba, keď človek čaká na lepšie časy a stále padáme len hlbšie a hlbšie do priepasti, neustále počúvame tie ich vymyslené nezmyselné čísla akým závratným tempom stúpa ekonomika na slovensku, a ten čo poctivo pracuje nemá pomaly ani na chleba, ľudia sú znechutení nezmyselnými, predvolebnými sľubmi a po voľbách im doslova napľujú do očí, všetci títo politický kádri sa hrajú na slušných inteligentných múdrych ľudí, a keď niekde otvárajú noví úsek cesty, tak ľudia do nich hádžu vajcia, a že im to nedôjde,že prečo asi? počiatek sa dokonca vyjadril, že na slovensku je to národný šport, veď aj človek ktorý skončí špeciálnu školu by pochopil, že už nás títo ľudia majú plné zuby, ako sa dostať s tejto strašnej situácie, neviem, ale je to hrôza, prežiť najkrajšie roky života v tomto beznádejnom štáte. poctivou drinou nevládzeme uživiť rodiny a vyškoliť deti, to je naozaj smutné, a úžernícky oligarchovia si stavajú vily s bazénmi, demokracia je hnoj!!!
29.11 2015 17:54
autor: neznámy
a to sú všetko peniaze nazbíjané s ťažko pracujúcich živnostníkov, a kde je teraz ten spravodlivý fico?
1.12 2015 9:51
autor: neznámy
Vsetci co tam sedia od revolucii to je banda darmozracou co nerobia nic len kradnu a my obcania neviem do kedy toto budeme trpiet v druhom state by uz boli pri mure a gula v cele tak to treba robit a bude poriadok
1.12 2015 10:30
autor: neznámy
súhlasím, veľmi dobrý názor, pokiaľ sa to nezačne takto radikálne riešiť, poriadok nebude, oni si robia z ľudí- voličov velikánsku pi.....................u !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1.12 2015 10:42