Lesmedium

Lesné družstvo Papradno

autor: Veronika
Dobrý deň,

minulý rok v Papradne zaniklo Združenie drobných lesomajiteľov, a vzniklo Lesné družstvo. Začala som sa o to zaujímať až teraz, a od septembra 2014 nie som v Združení a ani som nevstúpila do nového družstva.Teraz uvažujem nad členstvom v Družstve. Musím platiť za toto obdobie daň z pozemkov? Akú výhodu/nevýhodu má členstvo v takomto družstve?

Ďakujem

sekcia: Archívne fórum, 21.8 2015 13:18
autor: neznámy
Drahý priateľ

Táto správa by vás mohol stretnúť v maximálnej prekvapenie, ale to je len môj naliehavá potreba zahraničného partnera, ktorý robil, aby som sa s vami spojiť pre túto transakciu.

Moje meno je Dr. Paul Musheshe, som členom zmlúv udeľovanie výbor pod Ghana vlády. Píšem vyžiadať vašu pomoc pri prenose fondy obchod, ktorý zahŕňa (4,5 milióna dolárov), pred niekoľkými rokmi, Ghana vláda požiadala môj výbor, aby zadávať zákazky, čínskym a Malajzie spoločnosťou pre cestné stavby.

To bolo počas jedného z mojich kríža kontrolu na hotových a platených zmlúv, ktoré som objavil príjem cez faktúry obsahujúce sumu (4,5 miliónov dolárov) Hodnota zákazky bola vyplatila na skutočné dodávateľom, ktoré vykonali tieto úlohy, všetko, čo chcem teraz je dôveryhodným partnerom, ako ste vy, že som sa front do banky s číslom účtu nároku na viac než nafúknuté čiastku, ktorá je uložená v viazaného účtu s bankou.

Jediné, čo potrebujete, je vaša úprimná spolupráca, úsilie a dôvera na vykonanie tejto transakcie o ktorom viem, že nepríde ľahké, ja zaručiť, že to bude popravený za legitímnu pozadia, ktoré bude chrániť vás z akéhokoľvek porušenia zákona.

Prosím, dostať sa späť na mňa cez moju e-mailovú adresu v prípade záujmu o bližšie informácie.

( p_musheshe@hotmail.com )

S pozdravom,
Dr. Paul Musheshe
24.8 2015 5:12
autor: neznámy
admin konaj... a toho blazna z Ghany odstran
24.8 2015 8:07
autor: neznámy
Administrátor je na dovolenke, najneskôr v piatok to odstráni!
24.8 2015 19:30
autor: neznámy
migranti sa pchaju už aj do diskusie
25.8 2015 0:09