Lesmedium

že vraj dovolenka

autor: neznámy
dovolenka je len pre vyvolených,živnostník,ktorý drhne od svitu do mrku na kalamite,za pár drobných,čo mu dajú úžerníci, ten nemôže spoznávať krási zemegule,mi spoznávame na vlastnej koži,akurát tak krásu naších spravodlivých zákonov. všetkým vyvoleným prajem krásne zážitky pri ich oddychu od každodennej driny v kanceláriách,mi budeme dalej drviť,aby sa mohli zotaviť,a načerpať nové sily pri ojebávaní chudoby,chúdatká.
sekcia: Archívne fórum, 10.8 2014 14:19
autor: neznámy
Už sa len tolko nestazujte.Čo si za pracu pytate to dostanete.Ked vsetci robite za almuzny a predbiehate sa na vyberovych kto da menej a potom len nariekata.Kedy sa dohodnete a budete robit ozaj za ceny ktore za takuto pracu patria.Neplačte furt a konajte a pytajte.
10.8 2014 20:56
autor: neznámy
da sa to aj takto definovať,len ja som nie ten čo chodí do výberových,ja som ten čo robí pre tých čo výberové vyhrajú,a to je ten najhorší prípad čo môže biť,to je nočná mora,a všetci do VO nemôžeme ísť,to by bolo ešte horšie ako to je.
10.8 2014 21:46
autor: neznámy
Čiže, výberové konanie vyhrá ten s najnižšou cenou a ďalšie výberové konanie (už na konkrétnu fyzickú prácu) tiež vyhrá ten s najnižšou cenou? Uvedomuje si tvorca tohto systému, že raz takýto systém zničí sám seba (cena výkonu - výrobné náklady = 0)? Zatiaľ to funguje len z dôvodu znižovania kvality práce, nadmerných výkonov, nerešpektovaní technológii a bezpečnosti práce, čo tiež nemôže fyzicky byť do nekonečna.
10.8 2014 22:57
autor: neznámy
suhlasím s tebou,tvorcov zákona o VO by mali zavrieť na doživotie do najprísnejšej skupiny,ale pozor,tvorca je Brusel,a ten zákon má uplne iné znenie,ale náš pán kaliňák ho takto krásne upravil,v krajinách kde je normálna ekonomika,bez politického vplivu v podnikoch,ma ten zákon určenú aj spodnú hranicu,a isť pod hranicu je trestné,ale na slovači,po tej krásnej úprave vyhráš výberové ked pôjdeš aj do mínusu,a potom nastupujú faktory ktoré spomínaš,slovensko je krásna krajina môžeme biť hrdí na to že máme možnosť žit v takom právnom štáte zo sociálnym cítením,hanbím sa za to že som slovák,fuj je mi s toho zle,musím bežať zvracať.
11.8 2014 7:23
autor: neznámy
Pokiaľ za celý mesiac nič nezarobíte, a robíte iba na náklady, načo vobec potom pracujete???
Nieje jednoduchšie sedieť doma, nič nerobiť ani sa nenarobiť, a byť na tom tak isto?
11.8 2014 9:50
autor: neznámy
Nepovedal by som ze VO je vymysel Bruselu.A ak aj je tak su tam isto moznosti ako ho urobit normalne.V nemecku lesnik na useku ma na starosti vsetko od tažby až po pestovanie odvoz a predaj a sam si vybera firmy na tuto pracu bez VO.On vie kto mu robi dobre a kvalitne a vie to potom aj ocenit tym ze mate istu robotu
11.8 2014 21:08
autor: neznámy
Aj tu niekedy bolo, že sa živnostníci na robotu vyberali priamo na lesnej správe cez lesníka a správcu (bez VO) a oni sa priamo dohadovali i na cene a konkrétnej robote. Ak neboli spokojní s cenou, ešte im mohli podvihnúť na závode. Vedelo sa, ako kto robí. Potom za Simona a Vinša sa vymyslelo židohuncúctvo, poprepúšťali ľudí, podosadzovali si tých svojich (doteraz je väčšina na hlavných flekoch), povymýšľali sa akože dodávatelia a chlapi (a ženy) ostali bokom. Buď robotu ber, alebo choď. Lebo, že ľudí dosť. A toto huncúctvo všetkému panstvu len vyhovuje. A aj neštátne lesy si zobrali z toho príklad. Peniažky sa niekomu sypú a bez roboty a zodpovednosti. Niet na demokraciu.
11.8 2014 21:36
autor: neznámy
pokial chuji budete robit za almuzny tak normalne ceny nebudu tak sa nestazujte!!!
15.8 2014 10:01
autor: neznámy
Peter, len tak ďalej. Už sa stať len predsedom parlamentu.
15.8 2014 10:32
autor: neznámy
a co k tomu dodat?na ceny sa stazujeme uz dost dlho a teraz ked je kalamita kazdy maka ako barevny co tam po cenach hlavne ze je robota nie?
15.8 2014 21:44
autor: neznámy
Čo k tomu dodať? No už len to, že si chcel napísať ujovia.
16.8 2014 10:40
autor: neznámy
jasom tiez povedal ze nebudem robxt za 8e no a prisli chlapci z Bytce a ty makali tak potom sa aj pojeb
2.9 2014 16:42